Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Gang CJ Family różni się od innych gangów na serwerze i w MTA. Chcemy żeby był interesujący i ciekawy, dlatego wymyśliłem, że gang będzie działał w takim samym systemie jak Rzymskie Legiony. Każdy członek gangu będzie miał swój legion i swojego centuriona. Centurion będzie bezpośrednio dowodził całym oddziałem. Myślę, że optymalna liczba ludzi w legionie to 3 + centurion. Nad mniejszą grupą panuje się łatwiej. Założyciele będą legatami (wyższy stopień od centuriona), pomocnicy założycieli będą centurionami (np. Ja), a członkowie gangu będa legionistami. Możliwy jest awans na wyższy stopień w przypadku polecenia przez centuriona, bądź legata i zasług na rzecz gangu. Każdy człowiek na stanowisku wyższym od legionisty może zostać zdegradowany w przypadku jednogłośnej decyzji całego gangu. Każdy centurion jest równy stopniem innemu centurionowi, a legat legatowi. Każdy członek gangu na samym początku dostanie przydział do konkretnego legionu. Legion może rozpocząć działania (także w wypadku nieobecności niektórych legionistów) za zgodą swojego centuriona. Po wyjaśnieniu wszystkich kwestii prezentuję przydział i stanowiska poszczególnych członków gangu:
Legaci:
Obecnie
Legion 1:
Centurion: KoWaL
Legionista: Neerks
Legionista: EviL
Legionista: Kaja;*
Legion 2:
Centurion: Suno
Legionista:Drazek^^
Legionista: Sewcio
Legionista: happy636