Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1.Imie:
2.Nazwisko:
3.Imie w grze:
4.Ile sie znasz?:
5.Dlaczego ty?:
6.Ogarniety? Tak/Nie:
7.Masz cos do dodania do gangu?:
8.Cos O sobie:
9.Czym sie zajmujesz?:
10.Dlaczego chcesz do jamajki?:
UWAGA !! Przed napisaniem podania przemyśl swoją decyzje!Można być członkiem tylko jednego gangu ! TerroryzujeMajtki
Uwaga jest sniper! Nic takiego dac mu wpierdol tylko i bedzie miał zasrane majtki kutasem moim bo jestem murzynem a murzyni wygrywaja
Imie.Michał
.Nazwisko.Łojeswski
Imie w grze:MichalL90
Ile się znasz:nic
Dlaczego ty.chcał bym z ogarami pograć
Ogarnięty? Tak/Nie: tak
Masz coś do dodania do gang?: nic
Coś o sobie jestem dobry w tune
Czym się zajmujesz: gram w gta sa
Dlaczego chcesz do jamajki: zajebisty team
Imie.Michał
.Nazwisko.Łojeswski
Imie w grze:MichalL90
Ile się znasz:nic
Dlaczego ty.chcał bym z ogarami pograć
Ogarnięty? Tak/Nie: tak
Masz coś do dodania do gang?: nic
Coś o sobie jestem dobry w tune
Czym się zajmujesz: gram w gta sa
Dlaczego chcesz do jamajki: zajebisty team Przyjmuje Podpisz sie
Uwaga jest sniper! Nic takiego dac mu wpierdol tylko i bedzie miał zasrane majtki kutasem moim bo jestem murzynem a murzyni wygrywaja
1.Imie: Marek
2.Nazwisko: Kania
3.Imie w grze: MaroXD
4.Ile sie znasz?: Trochę
5.Dlaczego ty?: Mam dobre podejście do graczy, nie jestem wulgarny, złośliwy i chamski wobec graczy.
6.Ogarniety? Tak/Nie: No jak nie jak Tak.
7.Masz cos do dodania do gangu?: Nie.
8.Cos O sobie: Interesuję się mechaniką i sportami ekstremalnymi (downhill).
9.Czym sie zajmujesz?: Zajmuję się mechaniką od września idę do technikum mechanicznego.
10.Dlaczego chcesz do jamajki?: Bo uważam że to jest najbardziej ogarnięty i najlepszy gang, panuje miła atmosfera i fajni gracze.
Jestem na tak Czekam na administratorow
Nie rozumiem czemu Maro składa podanie do dwóch gangów.
[stop playing with yourself]
Ale nie mozna byc w dwoch gangach
1.Imie: Szymon
2.Nazwisko: Kania
3.Imie w grze: GamePL
4.Ile sie znasz?: -
5.Dlaczego ty?:Ponieważ lubie pracowac w grubie (gangu) świetnie prowadze samolot, samochód. dobrze strzelam
6.Ogarniety? Tak/Nie: TAk
7.Masz cos do dodania do gangu?: Nie
8.Cos O sobie: Jestem inteligenty, miły, przyjazny, lubie pomagać, towarzyski, lubie grać w MTA
9.Czym sie zajmujesz?: więc jestem zawodowym pływakiem aktualenie znajduje się w klubie Fala Ropczyce
10.Dlaczego chcesz do jamajki?:Moim zdaniem to najlepszy gang na serwie.
Ostatnio edytowany przez GamePL (2015-08-27 14:56:22)
Jestem Na Tak!!!!
1.Imie: Oskar
2.Nazwisko: Obowiązuje Mnie Tajemnica Państwowa Nie Mogę Zdradzać Swojego Nazwiska. ;3
3.Imie w grze: K@$zeg
4.Ile sie znasz?: Wystarczająco ;o.
5.Dlaczego ty?: Ponieważ gram na serwerze od polowy 1 edycji wiec znam wszystkie komendy i jestem dobrym strzelcem karabinu m4.
6.Ogarniety? Tak/Nie: Tal
7.Masz cos do dodania do gangu?: Nie
8.Cos O sobie: Jestem 14 letnim chłopcem który po powrocie ze szkoły wsztrzyka sobie shooty z marihuany i pali anfetamine ;D.
9.Czym sie zajmujesz?: Strzelectwem ,
10.Dlaczego chcesz do jamajki?: Bo mam takiego fajnego binda pod 3 i widzę że gang się rozwija.
Ostatnio edytowany przez KaszegPL (2015-08-28 16:44:52)
TAK
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 11 zapytań - Pamięć użyta: 806.28 kB (Maksimum: 982.34 kB) ]